Tilbud på blade og magasiner

Så er vi klar med en sektion udelukkende fokuseret på tilbud på blade og magasiner. Se listen med gode tilbud nedenfor, find et godt blad og nyd glæden ved at modtage et godt gammeldags fysisk magasin med posten.


Annoncer

Tilbud på bladet Bil Magasinet

Magasinet Bil Magasinet
Inklusiv Digital Alkoholtester
Lige nu får du 3 numre af Bil Magasinet samt en Digital Alkoholtester for kun 129 kr! Bil Magasinet er Danmarks bilblad nummer 1, uanset om du går efter de hurtige nyheder, de eksotiske features eller de grundige tests.

Fra 129,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet BO BEDRE

Magasinet BO BEDRE
Inklusiv Nordic trådløse hovedtelefoner
BO BEDRE – et af Danmarks førende interiørmagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interiør. Få hele 3 nr. af BO BEDRE + Nordic trådløse hovedtelefoner i smukt design og god kvalitet, kun 129 kr!

Fra 129,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →
Magasinet BO BEDRE
Inklusiv Lækker plaid fra Mette Ditmer
BO BEDRE – et af Danmarks førende interiørmagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interiør. Få glæde af BO BEDRE's mange inspirerende artikler. Få hele 5 nr. af BO BEDRE + lækker plaid fra Mette Ditmer kun 199 kr + 59,00 kr. i porto og eksp. I alt 258,00 kr.

Fra 199,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet Bolig Magasinet

Magasinet Bolig Magasinet
Inklusiv Nordic trådløse hovedtelefoner
Mangler du inspiration til indretningen? Med Bolig Magasinet får du et væld af brugbare tips og fif til hjemmet samt inspirerende, overraskende og imponerende boliger fra både Danmark og udlandet. Bestil 3, 5 eller 8 numre af Bolig Magasinet og få Nordic trådløse hovedtelefoner (værdi 599 kr) for kun 129,00 kr. (+ porto og eksp.)

Fra 129,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet Digital FOTO

Magasinet Digital FOTO
Inklusiv Fleksibel fotorygsæk
Digital Foto giver dig tips og tricks til at tage bedre billeder. I hvert nummer får du også tester, anmeldelser, kurser i billedbehandling og en masse inspirerende og flotte billeder og interviews med professionelle fotografer! Netop nu kan du bestille 2 numre af Digital Foto + en smart og fleksibel fotorygsæk til alt dit udstyr for 59 kr!

Fra 59,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet Gør det selv

Magasinet Gør det selv
Inklusiv Inspektionskamera
Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan - trin for trin! Bestil 2 numre af Gør det Selv + Inspektionskamera for kun 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr.

Fra 99,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet HISTORIE

Magasinet HISTORIE
Inklusiv Digital blodtryksmåler
HISTORIE er rikt illustrert med kart, bilder og unike illustrasjoner. Nu kan du bestille 3 udgaver af HISTORIE + Digital blodtryksmåler + digitalt særnummer - “5 rædselsfulde epidemier” for kun 99 kr.

Fra 99,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →
Magasinet Historie
Inklusiv Air Sonic bluetooth hovedtelefoner
Fordyp deg i historiens største dramaer, og møt dens viktigste karakterer. HISTORIE er rikt illustrert med kart, bilder og unike illustrasjoner. Nu kan du bestille 2 udgaver af HISTORIE + Air Sonic bluetooth hovedtelefoner for 99 kr.

Fra 99,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet I FORM

Magasinet I FORM
Inklusiv Digital blodtryksmåler
Nå dine mål med I FORM! 3 nr. af I FORM + Digital blodtryksmåler for 99 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 148,50 kr! Med din egen blodtryksmåler kan du hele tiden holde øje med dit og familiens helbred og reagere i tide.

Fra 99,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →
Magasinet I FORM
Inklusiv Active Fit multi-taske
Uanset hvordan du træner, finder du masser af inspiration i det nye I FORM – vi fortæller om nye, spændende motionsformer, som gør dig stærkere, gladere og sundere. Få 3 nr. af I FORM + Active Fit multi-taske for 99 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 148,50 kr.

Fra 99,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet Illustreret Videnskab

Magasinet Illustreret Videnskab
Inklusiv Digital blodtryksmåler
Nu kan du bestille 2, 6 eller 12 numre af Illustreret Videnskab + Digital blodtryksmåler fra 49,50 kr + 39,50 kr. i porto og eksp. Med denne digitale blodtryksmåler kan du nemt holde styr på dit blodtryk. Måleren registrerer blodets bevægelser gennem armens pulsåre og omdanner bevægelserne til en værdi.

Fra 49,50
ekskl. PORTO
Se tilbud →
Magasinet Illustreret Videnskab
Inklusiv Bluetooth gimbal til mobiltelefonen
Få 2 nr. af Illustreret Videnskab + Bluetooth gimbal til mobiltelefonen for kun 139 kr! Optag flotte videoer helt uden rystelser!

Fra 139,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet Komputer for alle

Magasinet Komputer for alle
Inklusiv Kraftfuld powerbank
Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Nu kan du bestille 2 udgaver af Komputer for alle + Kraftfuld powerbank for kun 99,50!

Fra 99,50
ekskl. PORTO
Se tilbud →
Magasinet Komputer for alle
Inklusiv WiFi forstærker
Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Nu kan du bestille 3 udgaver af Komputer for alle + WiFi forstærker for 129,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Fra 129,50
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet Liv

Magasinet Liv
Inklusiv Smart aktivitetsur
Magasinet LIV hylder livet, erfaringerne og mulighederne for kvinder over 40 år. Vi opdaterer, underholder og inspirerer voksne kvinder på en ærlig og personlig måde. Få 5 nr. af Magasinet Liv + smart aktivitetsur der måler skridt, puls og søvn for kun 199 kr!

Fra 199,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →
Magasinet Magasinet Liv
Inklusiv Active Fit vintertights
Bestil nu 5, 8 eller 12 numre Magasinet LIV og få et par Active Fit vintertights til 199,00 kr. + 59,00 kr. i porto og eksp. I alt kun 258,00 kr. Bliv klar til udendørstræning vinteren igennem! Hold motivationen oppe, selvom det bliver mørkt og koldt.

Fra 199,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →


Et blad i hånden er bedre end et magasin på tabletten

Svunden er den tid hvor det kun var muligt at læse blade og magasiner i fysisk form.

Nu om dage kan man læse stort set alle blade online (mod betaling), men der er stadig en helt speciel glæde forbundet med det at få leveret et månedligt magasin i postkassen.

Et blad der ligger på stuebordet inspirerer til at tage lidt offline tid og fordybe sig.

Fordybelse i et fysisk blad kan være en god og afslappende måde at få lidt tid væk fra skærmen på.

Vi håber du kan finde et godt magasin blandt ovenstående tilbud og ønsker dig en god læselyst.

Sitet er kommercielt og de viste produkter er annoncer. Forbehold for fejl i priser og produkt oplysninger. Tjek altid alle oplysninger hos forhandleren før du bestiller.