Tilbud på blade og magasiner

Så er vi klar med en sektion udelukkende fokuseret på tilbud på blade og magasiner. Se listen med gode tilbud nedenfor, find et godt blad og nyd glæden ved at modtage et godt gammeldags fysisk magasin med posten.


Annoncer

Tilbud på bladet BO BEDRE

Magasinet BO BEDRE
Inklusiv Nordic trådløse hovedtelefoner
BO BEDRE – et af Danmarks førende interiørmagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interiør. Få hele 3 nr. af BO BEDRE + Nordic trådløse hovedtelefoner i smukt design og god kvalitet, kun 129 kr!

Fra 129,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet Bolig Magasinet

Magasinet Bolig Magasinet
Inklusiv Nordic trådløse hovedtelefoner
Mangler du inspiration til indretningen? Med Bolig Magasinet får du et væld af brugbare tips og fif til hjemmet samt inspirerende, overraskende og imponerende boliger fra både Danmark og udlandet. Bestil 3, 5 eller 8 numre af Bolig Magasinet og få Nordic trådløse hovedtelefoner (værdi 599 kr) for kun 129,00 kr. (+ porto og eksp.)

Fra 129,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet Gør det selv

Magasinet Gør det selv
Inklusiv Inspektionskamera
Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan - trin for trin! Bestil 2 numre af Gør det Selv + Inspektionskamera for kun 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr.

Fra 99,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet HISTORIE

Magasinet HISTORIE
Inklusiv Digital blodtryksmåler
HISTORIE er rikt illustrert med kart, bilder og unike illustrasjoner. Nu kan du bestille 3 udgaver af HISTORIE + Digital blodtryksmåler + digitalt særnummer - “5 rædselsfulde epidemier” for kun 99 kr.

Fra 99,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →
Magasinet Historie
Inklusiv Air Sonic bluetooth hovedtelefoner
Fordyp deg i historiens største dramaer, og møt dens viktigste karakterer. HISTORIE er rikt illustrert med kart, bilder og unike illustrasjoner. Nu kan du bestille 2 udgaver af HISTORIE + Air Sonic bluetooth hovedtelefoner for 99 kr.

Fra 99,-
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet Illustreret Videnskab

Magasinet Illustreret Videnskab
Inklusiv Digital blodtryksmåler
Nu kan du bestille 2, 6 eller 12 numre af Illustreret Videnskab + Digital blodtryksmåler fra 49,50 kr + 39,50 kr. i porto og eksp. Med denne digitale blodtryksmåler kan du nemt holde styr på dit blodtryk. Måleren registrerer blodets bevægelser gennem armens pulsåre og omdanner bevægelserne til en værdi.

Fra 49,50
ekskl. PORTO
Se tilbud →

Tilbud på bladet Komputer for alle

Magasinet Komputer for alle
Inklusiv Kraftfuld powerbank
Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Nu kan du bestille 2 udgaver af Komputer for alle + Kraftfuld powerbank for kun 99,50!

Fra 99,50
ekskl. PORTO
Se tilbud →
Magasinet Komputer for alle
Inklusiv WiFi forstærker
Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer. Nu kan du bestille 3 udgaver af Komputer for alle + WiFi forstærker for 129,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Fra 129,50
ekskl. PORTO
Se tilbud →


Et blad i hånden er bedre end et magasin på tabletten

Svunden er den tid hvor det kun var muligt at læse blade og magasiner i fysisk form.

Nu om dage kan man læse stort set alle blade online (mod betaling), men der er stadig en helt speciel glæde forbundet med det at få leveret et månedligt magasin i postkassen.

Et blad der ligger på stuebordet inspirerer til at tage lidt offline tid og fordybe sig.

Fordybelse i et fysisk blad kan være en god og afslappende måde at få lidt tid væk fra skærmen på.

Vi håber du kan finde et godt magasin blandt ovenstående tilbud og ønsker dig en god læselyst.

Sitet er kommercielt og de viste produkter er annoncer. Forbehold for fejl i priser og produkt oplysninger. Tjek altid alle oplysninger hos forhandleren før du bestiller.